RENT A HOME BY LUXIMMO е част от RENT A HOME е част от Stoyanov Enterprises

Камен Славов

Консултант / Офис Варна
 • 0882 81... покажи номера
 • 052 813... покажи номера
 • 0883 88... покажи номера (Viber, WhatsApp, SMS)
 • k.slavo... покажи e-mail
 • гр. Варна 9000, бул. Мария Луиза 10, ет. 3 ВИЖ НА КАРТАТА
 • Работно време: понеделник-петък: 09:00 - 18:00; събота: 10:00 - 14:00;
  неделя и национални празници: почивни дни.
  Консултация по телефона: понеделник-петък: 09:00 - 20:00
  Огледи на имоти: понеделник-петък: 09:00 - 18:00 или по лична договорка с брокерa


Камен Славов се присъединява към екипа на Luximmo през 2020 година. Той завършва средното си образование в IV Езикова гимназия "Фредерик Жолио - Кюри", гр. Варна със специалност френски език. Продължава висшето си образование в Колеж по туризъм, гр.Варна със специалност "Организация и Управление на хотели и ресторанти", след което завършва бакалавър "Туризъм" и магистратура "Мениджмънт" в Икономически университет, Варна.
Владее руски и английски език на отлично ниво и има средно добри познания по френски.

През 2004 г. започва работа в сферата на туризма, в градски 4* хотел в гр. Варна. След 2 години е назначен за фронт офис мениджър, а след още 2 става управител на хотела. Паралелно участва в създаването и управлението на фирма за кетъринг , която бързо се налага на местния пазар и скоро става водеща в бранша.
През 2013 участва в създаването и управлението на фирма за хотелски мениджмънт и специализира в управлението на ваканционен апарт-хотел. В последствие обединява хотелския мениджмънт с пропърти мениджмънт и изцяло поема управлението на обекта.
През 2014 създава собствена фирма за хотелски мениджмънт, като успешно управлява 75 апартамента в различни комплекси в к.к. Златни пясъци, гр. Балчик, Свети Влас, к.к. Слънчев бряг. През 2019 г. продава фирмата си на руски инвеститор.

Има огромен опит в отдаването на имоти на дългосрочен и краткосрочен принцип и безпроблемно управлява цялостния процес. Клиентите му се доверяват заради неговата отдаденост към професията и мотивацията му винаги да предоставя най-добрата услуга.

В работата си той държи на пълна прозрачност и изграждане на доверие.

Свободното си време посвещава на семейството си, а друга голяма негова страст е кикбокса. Занимава се усилено със спорт от 20 години и е многократен държавен шампион по кикбокс на България във всички стилове. Работи като рефер и съдия към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай , както и към световната организация по кикбокс WAKO.

Награди, отличия и грамоти на Камен Славов (1)

Абонирайте се за най-новите имоти със същите характеристики!

RENT A HOME е динамична платформа, в която всекидневно се добавят десетки нови домове под наем. Можете да се абонирате, за да получавате по имейла най-новите имоти в нашето портфолио, отговарящи на Вашите изисквания. Можете да се отпишете лесно, когато пожелаете!

Всекидневно добавяме десетки нови домове под наем. Можете да се абонирате, за да получавате по имейла най-новите имоти, отговарящи на Вашите изисквания.

Чат с наш
експерт
Успешно добавихте тази оферта в “Любими”